fbpx

Meniul zilei

În fiecare zi, la restaurantul Vila Royal, vă așteptăm cu meniul zilei – preparate tradiționale, ca la mama acasă, gătite doar cu ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate. Meniul constă în două feluri:

  • ciorbă (supă) la alegere din două-trei sortimente – de văcuță, de pui/perișoare, rădăuțeană, de legume, de burtă, supe creme de legume
  • un fel principal, echilibrat, care poate fi: ostropel de pui, mazăre cu carne, tocăniță de cartofi cu cărnăciori, friptură la cuptor, escalop de porc/pui, gulaș de vită, varză călită, snițele cu piure etc. Felul principal este, cel mai adesea, însoțit de salate proaspete de legume sau de murături. În majoritatea cazurilor, oferim la meniul zilei pâine de casă, proaspăt coaptă.

Meniul  este diferit în fiecare zi, astfel încât să vă bucurați mereu de noi preparate proaspete și delicioase.

Uneori, în același preț, pregătim și surprize dulci: deserturi de casă naturale – plăcinte cu brânză sau iaurt, clătite cu dulceață ș.a.

Meniul zilei se servește începând cu ora 12, în zona de lounge-bar. Dacă doriți să luați meniul la pachet, puteți să faceți o comandă telefonică la numărul 0744 953 899 și noi pregătim numărul de porții dorit, ambalat corespunzător, pentru ora indicată.

Prețul meniului este de 20 de lei.

Locația noastră pe Google Maps:


Rezervări: 0744 953 899