fbpx

Cazare

Vila Royal oferă cazare în Bacău, aproape de Sala Sporturilor , Bazinul de Înot, Stadion, Central Plaza, la câteva minute de centrul orașului, Spitalul județean, hipermarketuri, aeroportul George Enescu Bacău. Accesul este ușor, iar zona este liniștită.

Pensiunea noastră de 3 stele vă oferă cazare în 10 camere. Există posibilitatea de a suplimenta locurile dacă este necesar.

Toate camerele sunt decorate într-un stil clasic-elegant, cu piese de mobilier de calitate, din lemn, baie proprie, mochetă, internet wireless gratuit, TV, uscător de păr. Vă garantăm că la noi veți avea mereu parte de odihnă și relaxare, chiar dacă alegeți un sejur mai lung sau sunteți doar în vizite scurte de lucru, prin orașul nostru.

Prețul pentru o cameră single este de 170 lei sau 200 lei iar pentru o cameră dublă este de 220 de lei. Dacă doriți un sejur mai lung, prețurile se pot negocia.

Indiferent dacă sunteți în vacanță sau într-o vizită de afaceri, la noi veți găsi locul unde să vă puteți odihni, relaxa și bucura de o atmosferă unică. Restaurantul pensiunii vă pune la dispozitie o sală de evenimente de 80 locuri și un lounge-bar, unde puteți să vă delectați cu preparate culinare românești și internaționale.

Alegeți Vila Royal! La noi veți găsi confortul dorit și liniștea necesară.

Galerie foto Camere – Pensiunea Vila Royal

Adresă Pensiunea Vila Royal Bacau: Strada Alecu Russo 26, Bacau, 600178.
Ne puteți contacta la 0744 953 899 pentru rezervări sau detalii, sau prin formularul de mai jos.
Rezervă acum online!

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Perioada

  Alte informații

  Telefon: 0744 953 899