fbpx

Restaurant

Restaurantul nostru vă pune la dispoziție preparate tradiționale sau internaționale, gătite de bucătari profesioniști, doar cu ingrediente naturale. Puteți opta fie pentru meniul zilei, fie pentru preparatele à la carte. Avem disponibile 2 săli: una pentru evenimente și un lounge-bar.

Salon de evenimente Vila Royal Bacău

Salonul de evenimente are o capacitate de 80 de locuri și poate fi amenajată inclusiv pentru conferințe, seminarii etc. De-a lungul timpului, am găzduit numeroase evenimente private (nunți, botezuri, petreceri corporate), dar  și petreceri tematice, organizate de noi: petreceri de 8 martie, petreceri de ziua îndrăgostiților, petreceri de revelion etc.

Meniul de petrecere este include atât preparate gourmet, cât și gustări sau preparate simple, pe gustul tuturor.  Desigur, el poate fi personalizat în funcție de cerințele dumneavoastră.

Lounge-bar Vila Royal Bacău

Zona de lounge-bar este amenajată cu canapele și scaune confortabile, într-o atmosferă intimă și relaxantă, și este locul ideal unde puteți mânca meniul zilei sau preparate à la carte, ori pur și simplu vă puteți bucura de o cafea delicioasă, un cocktail, un pahar de vin.

Pentru oaspeții fumători, dar și pentru zilele însorite în care doriți să vă relaxați cu prietenii, avem amenjată o mică terasă.

De prin bucătăria noastră, câteva preparate

 

Adresă Pensiunea Vila Royal Bacau: Strada Alecu Russo 26, Bacau, 600178.
Ne puteți contacta la 0744 953 899 pentru rezervări sau detalii, sau prin formularul de mai jos.
Rezervă acum online!

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Perioada

  Alte informații

  Telefon: 0744 953 899