fbpx

Despre noi

Vila Royal, pensiune și restaurant, este locul unde întotdeauna te vei simți ca în vacanță: relaxat, într-o atmosferă elegantă, liniștită. Este situată într-o zonă relativ centrală,  în apropiere de aeroportul George Enescu, Spitalul Județean, Universitatea Vasile Alecsandri, Universitatea George Bacovia, Sala Sporturilor, Bazinul de Înot și hipermarketuri, așa încât toate punctele importante ale orașului sunt foarte ușor de accesat.

Pensiunea Vila Royal Bacău, 3 stele

Pensiunea noastră de 3 stele vă oferă cazare în 10 camere, dintre care 1 cameră single și 9 camere duble. Există posibilitatea de a suplimenta locurile dacă este necesar.

Toate camerele sunt decorate într-un stil clasic-elegant, cu piese de mobilier de calitate, din lemn, baie proprie, mochetă, internet wireless gratuit, TV, uscător de păr. Vă garantăm că la noi veți avea mereu parte de odihnă și relaxare, chiar dacă alegeți un sejur mai lung sau sunteți doar în vizite scurte de lucru, prin orașul nostru.

Serviciile noastre standard includ: bar, restaurant, parcare gratuită în fața clădirii, room service, informații legate de oraș, puncte importante etc.

Prețul pentru o cameră single este de 160 lei, iar pentru o cameră dublă este de 200 de lei. Dacă doriți un sejur mai lung, prețurile se pot negocia.

Restaurantul Vila Royal Bacău

Restaurantul nostru vă pune la dispoziție mic dejun, prânz și cină. Vă puteți bucura de preparate tradiționale sau internaționale, gătite de bucătari profesioniști, doar cu ingrediente naturale. Puteți opta fie pentru meniul zilei, fie pentru preparatele à la carte.

Sunt disponibile două săli: una pentru evenimente, capacitate de 80 de locuri (poate fi amenajată inclusiv pentru conferințe, seminarii etc.) și o zonă de lounge-bar, amenajată cu canapele și scaune confortabile, într-o atmosferă intimă și relaxantă, unde puteți mânca sau puteți bea o cafea delicioasă, un cocktail, un pahar de vin etc.

Pentru oaspeții fumători, dar și pentru zilele însorite, avem amenjată o mică terasă.

Vă așteptăm la noi cu cele mai bune servicii de cazare& restaurant! Vă aigurăm că veți reveni de fiecare dată!

Adresă Pensiunea Vila Royal Bacau: Strada Alecu Russo 26, Bacau, 600178.
Ne puteți contacta la 0744 953 899 pentru rezervări sau detalii, sau prin formularul de mai jos.
Rezervă acum online!

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Perioada

  Alte informații

  Telefon: 0744 953 899